Meer informatie
-
Huisartsen
Mirella Nijmeijer
Raquel Miguelez
Mehmet AkarsubasiJoris Bruggink
“Aangenaam! Mijn naam is Joris Bruggink. Ik ben geboren en getogen in Twente. Na mijn studie geneeskunde in Nijmegen koos ik ervoor terug te gaan naar Twente, want dit blijft natuurlijk het mooiste deel van Nederland. Voordat ik mij specialiseerde als huisarts heb ik gewerkt als arts interne geneeskunde en als arts in de ouderenzorg. Beide prachtige functies, maar mijn hart ligt echt bij het huisartsenvak. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag als waarnemend huisarts in praktijk Rembrandt! Wie weet tot ziens!”Kirsten ter Weele (foto volgt)
Kirsten is sinds 15 april 2024 als 2e vaste waarnemende huisarts binnen huisartsenpraktijk Rembrandt komen werken. -
Doktersassistentes
Zwieta Potgieter
Almedina Bajramovic
Bianca van der Weiden
Maria Poel
Marjolein Odink
Linda IJpkemeule
-
POH Somatiek
Marguérite Zengerink
Mirjam Janssen
Anne van LithMarjo van Sprundel
(geen foto)Marjo van Sprundel
-
POH GGZ
Dia EppinkJolande Gierveld
Nienke Westhoff (Jeugd GGZ)Nienke Bult (Verslavingszorg)
-
POH Ouderenzorg
Kim Breukers
-
Physician Assistant in opleiding (Paio)
Astrid Hasper is sinds september 2024 gestart met de opleiding. Zij zal tijdens haar studie 6x stage lopen bij diverse specialismen. Haar eerste stage is binnen de huisartsenzorg van HOED de Esch. Zij wordt begeleid door huisarts Akarsubasi.
Extra informatie over een afgestudeerd Physician Assistant (ofwel PA; spreekt uit als Pie-éé):
Een PA heeft een hbo-masteropleiding gevolgd en beschikt over brede medische kennis en vaardigheden. De PA kan en mag zelfstandig patiënten onderzoeken, diagnoses stellen, behandelen en begeleiden. De werkzaamheden van een PA lopen uiteen van eenvoudige basiszorg tot medisch-specialistische zorg, inclusief het uitvoeren van een aantal voorbehouden handelingen en het indiceren en voorschrijven van medicatie.
Verschil huisarts en een PA
Een PA heeft geen geneeskunde gestudeerd en is geen arts. PA’s werken onder toezicht van een arts, maar hebben vaak autonomie bij het uitvoeren van hun taken. Ze vormen een waardevolle schakel tussen de arts en de patiënt, waarbij ze kunnen helpen bij het verminderen van de werkdruk van artsen en het verbeteren van de toegankelijkheid van zorg.